Zpravodajský blog Slavnosti Orla

Orel a signály.cz?

22. 8. 2009 16:16

Ptáte se, co vlastně mají signály.cz co dělat s Orlem? Není to tak složité ;-)


 

Jedna z priorit webu signály.cz je podporovat setkávání mladých lidí v reálném světě. Podporovat jejich společenství a pomoci mladým najít jejich identitu a vybudovat v nich zdravou osobnost. A právě v těchto bodech se cíle signály.cz setkávají s posláním křesťanské organizace Orel. A právě proto se signály.cz a Orel rozhodly spolu uzavřít mediální partnerství.

Orel je křesťanská organizace, jejímž hlavním cílem je dávat sportu smysl. Prioritou Orla je podpora sportu pro všechny a věnovat se sportu, jehož provozování rozvíjí kladné vlastnosti a charakter člověka. Orel nechce vychovat mistry světa, ale lidi, kteří hrají fairově a kteří berou ohledy na své spoluhráče i soupeře.

Orel se skládá z jednot, které se nachází po celé České republice. Z akcí, které Orel pořádá, jsou to například: gymnastické hry, turnaje ve florbale, fotbale, vybíjené, volejbalu, závody v běhu, kuželky a šachy, ale také kulturní akce. Letos mimo jiné také Slavnost Orla, která je pořádaná ke stému výročí vzniku Orla.

 

Orel a signály.cz mají společné cíle a jejich činnost se může vzájemně doplňovat a pomáhat si. Právě proto se obě organizace rozhodly, že své aktivity budou vzájemně podporovat, což mohou naplnit právě skrze mediální partnerství. signály.cz by chtěly podpořit aktivity Orla, tedy podpořit setkávání mladých lidí, budování společenství a vztahů pomocí sportu stavěném na křesťanských základech. "Věříme, že se nám také podaří dosáhnout toho, aby Orel přišel více do povědomí mladých křesťanů," říká předseda signály.cz, o. s. Jan Šedo.

A co zaím signály.cz nabzí členům Orla?

Na signály.cz je společenství signaly.cz/Orel . Jeho členové jsou pak lehce poznatelní dky nové ikonce, kterou mají viditlně na svém profilu (pro ilustraci např. http://signaly.cz/vojtec). Nově je na signály.cz také společenství všech žup a jednot Orla. A mimo jiné tu samozřejmě můžeš diskutovat i na sportovní témata, nebo zkouknout nějaké ty fotky ze samotné Slavnosti.

Zobrazeno 1382×

Komentáře

Pavel Husák (yetti)

Signály a Orel... Ideální kombinace. Díky za Kromcl!!! :-)

vojtec

Osobně jsem rád, že Slavnost Orla nám potvrdila, že spolupráce s Orlem má smysl a těším se na další její plody. Uvidíme, co se nám ještě podaří pro Orly na signály.cz nabídnout. Potenciál je např. ještě u blogů;-) Abychom vám, milí Orli, mohli nabízet další možnosti, tak potřebujeme, abyste byli členy společenství signaly.cz/orel a jeho podspolečenství žup a jednot, tak neváhejte. Už teď můžete například ke společenství své jednoty shromažďovat fotky z vaší činnosti nebo přiřazovat akce, na které se chystáte. A na závěr ještě děkuju majkiii za tento moc povedený blog ze Slavnosti Orla.

Václav Plíhal

Můžu jako moderátor (myslím, že jenom o toto lze za současného nastavení požádat) přidávat "v naší jednotě" příspěvky do blogu? Že bych touto cestou vyřešil zadání vytvořit informační stránky olešnického orla. www.orel-olesnice.signaly.cz není ideál, stejně jako určitá limitace signály-blogem, ale za současné (nízké) motivace k práci pro naši jednotu je to plně dostačující. Jsem rád za vytvoření systému jednot a spolupráci Orla a signálů obecně.

vojtec

zatím je to přesně tak, jak píšeš.

ladja

Děkujeme signálům za dobrý start spolupráce a těšíme se na její pokračování.

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio